Over ons

Kevin

Ik ben hier in 2007 als schoonmaker begonnen en ondertussen weet ik zo’n beetje alles van deze mooie winkel!  Ik ben echt gek op mijn werk in de slagerij, iedere dag ga ik dan ook weer met veel plezier naar de zaak! Het mooiste aan het werk in de slagerij is dat je in een heel gezellig en hardwerkend team zo goed mogelijk voor de dag wil komen! 

Het inspelen op de wensen van de klant is de leukste uitdaging die er maar kan zijn! Daarnaast ben ik er ook voor de bezorgservice, dus schroom niet en vraag naar de mogelijkheden! Graag tot ziens!


Ingrid

Onze Ingrid is een heel bekend gezicht in onze mooie winkel! Ze is al bijna 20 jaar werkzaam in de slagerij en houd ervan om iedere dag met mooie producten te werken! Tevens zorgt deze topper voor de productie van alle lekkere salades die wij zelf maken! Heb je een feestje of gewoon zin in iets lekkers? Bestel dan een tapas plateaus, Ingrid maakt deze graag met luxe en dun gesneden vleeswaren! Voor vragen kan je ook altijd bij haar terecht en niets is te gek!


Sjaak

Deze slager is nu al een groot aantal maanden werkzaam in onze slagerij! Sjaak is een heel bekend gezicht in Alphen aan den Rijn en altijd in voor een praatje of vragen over vlees!  Hij is notabene al zijn hele leven slager. Naast ervaring en gezelligheid neemt hij ook nieuwe ideeën met zich mee! Wil je iets weten over vlees of iets bijzonders bestellen dan kan je in onze winkel altijd bij hem terecht!


Jolanda

Deze dame staat altijd klaar voor onze mooie winkel en vind het heel erg leuk om mooie producten te verkopen! Een gezellig praatje of specialiteiten laten proeven aan klanten is dan ook wat Jolanda graag doet! Wil je trouwens vleeswaren op een bijzondere manier gesneden hebben? Gewoon even vragen want vleeswaren op wens af snijden is één van haar kwaliteiten!

Vera

Vaak wordt onze Vera gezien als de zus van Ingrid (wat niet zo gek is) aangezien deze harde werker ook al vele jaren een bekend gezicht is achter onze toonbank! Niets is te gek voor Vera en zij staat als voor ons ook voor iedereen klaar en geen vraag is te gek! Een cadeau mandje of een lekkere borrelplank? Gewoon even aan Vera vragen , zij luistert goed naar u wensen en maakt vaak met Ingrid deze specialiteiten!


Jan

Jan is de nestor van deze mooie winkel. Hij is zijn hele leven al slager en heeft zich in 1998 hier in Alphen aan den Rijn gevestigd! Hij is al tientallen jaren een garantie voor lekker en vers vlees! Daarnaast vind Jan het ook leuk om in de keuken aan het werk te zijn. Denk maar eens aan alle lekkere soepen die wij allemaal zelf maken! Wil je iemand nog eens lekker verwennen met een lekker biefstukje? Vraag maar gewoon even aan onze Jan want hij snijd ze heel graag voor je af!


Petra

Deze dame is net nieuw in ons gezellige team en heeft ons al meteen laten weten dat ze er prima bij past! Ook snijd Petra de verse vleeswaren precies naar wens en is geen vraag teveel! Ze is vooral te vinden achter de toonbank om u te ontvangen met een glimlach, want persoonlijk bediening en een dagelijks babbeltje daar is Petra altijd voor in!

Wesley

Wes is onze stoere weekendhulp die ons iedere drukke vrij en zaterdag er doorheen sleept! Hij vind het erg leuk om klanten te helpen en de slagers in de productie bij te staan met bijvoorbeeld verse hamburgers! Je kan altijd op hem rekenen en jij dus ook! Daarnaast vind hij het zelf ook leuk om een lekkere Ribeye te bakken met vrienden! Een echte vleesliefhebber die ons team mooi aanvult!